HET DAGELIJKS BESTUUR

Het D.B. bestaat uit de voorzitter, penningmeester en secretaris en is het uitvoerend orgaan van het bestuur van de vereniging, m.u.v die zaken, welke zijn toebedeeld aan de commissies.

De taken van het D.B. zijn:
- coördineren, activeren en controleren van de activiteiten van de diverse commissies;
- uitvoeren van besluiten genomen in de Algemene Ledenvergadering, c.q. bestuursvergadering;
- het gereedmaken van voorstellen om het functioneren van de vereniging te verbeteren c.q. te veranderen.
- het nauwkeurig bewaken van de financiële situatie van de club;
- het contact onderhouden c.q. verbeteren met andere clubs en de bond;
- het informeren, in opdracht van het bestuur, van leden over alle belangrijke zaken, die het wel en wee van de club beïnvloeden;
- het functioneren als vraagbaak voor alle problemen binnen de vereniging, waarbij het wel noodzakelijk is, dat deze problemen snel en rechtstreeks bij het DB bekend worden.

Het Algemeen Bestuur.

Mevr. N. van Bussel