Voor de tennisjeugd van LTC Berg

Beste jeugdleden,

Wat is er leuker dan een paar ballen slaan met je vrienden uit de straat of van school? Lekker even buiten zijn.Maar ook meedoen aan de competitie en toernooien, clubkampioenschappen hoort erbij. We organiseren daarnaast ook leuke andere activiteiten zoals een filmavond of een dagje zwemmen. We hebben ook een eigen jeugd infoboekje, die krijg je automatisch als je lid bent. Een eigen boekje met veel informatie over activiteiten die speciaal voor jullie georganiseerd worden in het aankomende tennisseizoen. Schrijf je in en doe gezellig mee dan maken we er een leerzaam en gezellig tennisseizoen van.

Kijk ook altijd even op het jeugdbord. En natuurlijk surf je regelmatig naar de website van LTC Berg. Op www.ltcberg.nl vind je alle informatie over onze tennisclub en ook van onze jeugdafdeling.

Je kan je ook aanmelden voor de E-mailing voor meer informatie over activiteiten en toernooien. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt dan regelmatig digitale post op je eigen e-mailadres.

Ouders, stimuleer uw kinderen zoveel mogelijk met alle activiteiten mee te doen en kom zelf ook eens gezellig kijken en of meedoen. Dat is goed voor lichaam en geest!!

Ben je op zoek naar foto’s van jeugd tennisactiviteiten, kijk dan ook op www.ltcberg.nl, dan vind je de foto’s van o.a. de Clubkampioenschappen in juni, Mini en driekwarttoernooi in Berg, funbeach middag, lustrum feest en andere foto’s. Daar vanuit kan je ze ook laten afdrukken voor je eigen album of op je eigen computer zetten. Veel kijkplezier!

En veel tennisplezier gewenst!

Voor het hele boekje klik hier
Logo LTC berg
De jeugdcommissie van