JEUGDAFDELING LTC Berg 2017

LTC BERG is een vereniging die veel energie steekt in haar jeugdafdeling. Met c.a. 60 jeugdleden vormt die afdeling 1/4 van het ledenbestand. De JC probeert om de jeugd een zo leuk en gevarieerd mogelijk programma aan te bieden waarbij de tennissport centraal staat

Aanmelden:

Aanmelden kan via de trainer van LTC BERG, Dhr. R. Simons, Tennis Time Academy, tel. 536724, en via het secretaraat, Dhr. F. van Bussel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 535559. Er zal een formulier moeten worden ingevuld en samen met een pasfoto weer moeten worden ingeleverd bij één van de twee eerder genoemde personen. Er zal dan een KNLTB - pasje (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond) gemaakt worden. Hiermee kan jij op het park reserveren om vrij te tennissen en je dient dit pasje te tonen tijdens toernooien.

Financieel:

Onze jeugdafdeling is verdeeld in 2 leeftijdsgroepen:

1. A)  leden t/m 11 jaar.

2. B)  leden van 12 t/m 17 jaar.

Bij het bepalen van de leeftijd wordt uitgegaan van de leeftijd, die men bereikt in het lopende jaar. De contributie voor de jeugd bedraagt in 2017:

Voor groep A: 65,00 per lid, per jaar incl. 12 lessen training
Voor groep B:
75,00 per lid, per jaar incl. 12 lessen training
Voor aspiranten di
e voor het eerste jaar lid willen worden en op de basisschool zitten € 35,00 per lid per jaar incl. 10 trainingslessen.
In verband met de gemeentelijke subsidieregelingen, moeten wij voor jeugdleden van buiten de gemeente Roerdalen een extra bijdrage vrage
n van € 15,-- per lid, per jaar.
Deze contributie is inclusief de kosten voor training tijdens het zomerseizoen. Daarnaast is het mogelijk om in het winterseizoen extra trainingen te volgen in de winterhal. Dit kan dan gebeuren volgens opgave bij de jeugdcommissie. De kosten voor deze winterhal training dienen voldaan te
worden bij de penningmeester via ontvangen nota’s.

Personen / commissies:

LTC BERG beschikt over een tennisschool TTA, Tennis Time Academy, trainer: Ruud Simons ( tel. 536724). Hij verzorgt de zomer- en de wintertrainingen, deelt de kinderen in groepen in en stelt bijvoorbeeld ook de competitieteams samen.
Verder kent de vereniging een Jeugdcommissie (JC). Deze commissie zet zich in voor de jeugd en organiseert allerlei activiteiten. De voorzitter van de JC is mevr. Marleen Folkerts (tel. 331194) en zij is tevens de contactpersoon voor alle vragen met betrekking tot de jeugd.

De JJC (Jeugd- en Jongerencommissie) is een onderdeel van de JC en bestaat uit de oudere jeugd (ong. 17 jaar) die sommige activiteiten organiseren.

Activiteiten:

Om een klein idee te geven van de activiteiten die er zoal georganiseerd worden volgt hieronder een korte opsomming:
Zomer - en wintercompetitie, zomer
en wintertraining, Roerstreek Jeugdtoernooi, Kringkampioenschappen, een jeugdblad, een jeugdkamp, clubkampioenschappen, een winteractiviteit (b.v. dropping), “seizoen -slotactiviteiten” etc.